Připravili jsme pro vás vždy jednou za 14 dní v pondělí od 18:00 speciální večery s Pastrami. Na této akci budete mít možnost ochutnat sendvič Pastrami a sklenku vína za 155 Kč. Výběr máte z uruguayského či argentinského vína nebo můžeme nabídnout i pivo Matuška. Pastrami, jehož základem je hovězí maso, vyžaduje speciální přípravu masa. Hovězí hrudí se nejprve marinuje ve směsi koření a bylin. Pak se udí na tvrdém dřevě. Třetí fází přípravy lahodných plátků spočívá v tepelné úpravě – maso se vaří nebo připravuje v páře. Díky všem třem způsobům získáte delikatesu – velmi jemné a lahodné uzené hovězí maso, které se krájí na tenké plátky a v sendviči se obvykle chuťově propojí s kysaným zelím, kyselou okurkou a hořčicí.
Další pondělní večer pro vás chystáme na 7. a 21. listopadu, dále 5. a 19. prosince.
Více informací o pondělních večerech naleznete na faceboku BEEF BARu.