Maso jako umění

V roce 1996 jsme ochutnali nejlepší hovězí na světě – vydali jsme se za ním do Uruguaye a Argentiny a stali se jediným přímým českým dovozcem, který kromě vyzrálého kvalitního hovězího masa dováží z těchto zemí i vína od tradičních rodinných vinařství z oblastí Rio Negro, Mendoza, San Rafael či Progresso.

O svou velkou lásku se chceme podělit, proto vznikl BEEF BAR – místo, kde se setkávají vybrané delikatesy starého a nového kontinentu: jihoamerické speciality z nejkvalitnějšího hovězího masa a empanadas doplňuje newyorské pastrami společně s vynikajícími španělskými šunkami a sýry z kozího i kravského mléka z oblasti Léon. Milovníky vína jistě potěší náš osobní výběr vynikajících uruguayských a argentinských vín nezaměnitelné chuti a pivní znalce zde nadchne legendární české točené pivo z rodinného pivovaru Matuška.

V prostorách, kudy dříve vedla stará Královská cesta z Vyšehradu, se dnes mísí historické prvky s moderním industriálním stylem.

Vydejte se s námi na kulinářskou cestu, která všem vašim smyslům nabídne nevšední zážitky. Kromě výtečné gastronomie oceníte příjemné prostředí pečlivě zrekonstruovaného interiéru. Vybraná kombinace chutí, vůní a jedinečné atmosféry si vás rychle podmaní.

Maso, víno i ostatní delikatesy si u nás můžete zakoupit a připravit si tak báječné pokrmy prvotřídní kvality i doma. Rádi vám s výběrem poradíme.

BEEF BAR – Přijďte se zamilovat …

Líbí se vám design restaurace Beef Bar? Autorkou je Monika White, která ho realizovala se svým týmem Le Patio Studio. www.lepatiostudio.cz