Návštěva v mecce Pastrami v New Yorku u Katze

V září 2016, v době, kdy už BEEF BAR pár měsíců běžel, jsme se rozhodli ještě ochutnat pastrami v New Yorku v mecce pastrami v restauraci „U Katze“, kde pastrami mělo svůj boom. Restaurace „U Katze“ je vlastně velká jídelna, kde část restaurace je s obsluhou a část kde si vystojíte frontu klasicky u pultu a pak jíte v jídelně. Do této restaurace chodí celý New York a mají zde pastrami na různé způsoby.

Ingredience v pastrami „U Katze“ je totožné s pastrami, které připravujeme v BEEF BARu, tedy hovězí maso, okurky, zelí a hořčice. Cena je kolem patnácti dolarů.

Restaurace „U Katze“, která byla založena v roce 1888 je populární zejména mezi turisty právě díky pastrami. Každý týden se „U Katze“ prodá neuvěřitelných 6 800 kg pastrami, což podtrhuje jak je tato restaurace vyhlášená celosvětově.

 

    

Nezařazené